Image

Ритейл парк Перник Плаза отваря врати на 27 октомври 2022 г. и е най-големият ритейл парк в Западна България, извън столицата, с търговска площ от над 15 500 кв.м., разположен на парцел от над 35 000 кв.м. Ритейл паркът се отличава  с  модерна архитектура, удобни, просторни зони за пазаруване, забавление, зони  за деца и зелени площи, с подсигурено 24-часово видеонаблюдение.
Сред наемателите на комплекса са международни търговски вериги като Billa, Mr. Bricolage, Sinsay, KiK, Pepco, CCC, дрогерия Lilly, TEDi, магазин за бяла и черна техника Technomarket, оптика Opticlasa.

Ние от Retail park Pernik Plaza ще продължим да развиваме микса от наематели с въвеждането на нови брандове и услуги като казино, магазин за спортни стоки, ресторант, аптека, куриерски услуги, застрахователен брокер, зона за хранене с богато разнообразие от различни кухни и вкусове, детска площадка и др. Стремим се  да  предложим на посетителите богат търговски микс, отговарящ на вкуса на всеки клиент, като им предоставим  възможността за семейно пазаруване на изгодни цени.

Ритейл паркът Перник Плаза се намира на 10 минути с кола от центъра на града, предлага на посетителите безплатен паркинг, с над 320 паркоместа. Отличава се с лесен достъпен от всички части на града и околните райони както с автомобил така и с обществен  транспорт – има спирка пред Проекта.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image