Коледен фермерски базар в Перник Плаза

На 22 декември (петък) ритейл парк Перник Плаза ще е домакин на автентичен Коледен фермерски базар. Събитието ще се състои на паркинга на комплекса от 13:00 до 18:00 часа. Посетителите на базара ще намерят на едно място качествена и чиста храна директно от производителите, тематични сувенири и изкушаващи предложения за празничната трапеза.
– BorChef’s Bakery – Истински ръчен селски хляб, точно като от “едно време”
Хляб с хрупкава коричка, който ухае на дом. Ръчно произведено в с. Дрен
– Мед и пчелни продукти от земеделски производител Иво Сотиров, Кракра Мед ЕООД
– Кравеферма Агрива – Висококаествени млечни продукти директно от фермата! които ще се харесат на всички у дома!
– ЕкоЕтноАрт, гр. Радомир – униклани рисувани сувенири на коледна тематика. Един чудесен подарък за вас и вашите близки!
– Пчелни продукти Медотрон – Благ дар от природата. 100% натурален пчелен мед, съвършен, както са го направили пчелите от пчелините нa Тишо и Вероника в с. Стефаново и с. Кондофрей, общ. Радомир. Пчелен прашец от килима от билки от Голо бърдо и много други полезни и неустоимо вкусни комбинации с мед.
– Традиционни местни ястия специално приготвени от кулинарните експерти от Народно читалище “Иво Войвода 1928 г.” с. Долна Секирна.
– Домашен шипков мармалад, подправки, мед, сиропи от боровинки, ягоди, шипки и други от земеделски производител Мирослав Борисов
– Бижута и сувенири с автентична българска шевица изработени от Работилницата по везба “RAISE Граово” създадена през 2021 година от Регионален младежки център – Брезник
– Други

Не пропускайте Коледния фермерски базар в ритейл парк Перник Плаза!