Image

Над 3200 магазина и 35 000 служители в 15 страни в Европа: Това прави TEDi една от водещите компании в нехранителния сектор.

Откакто компанията е основана през 2004 г., ние се развиваме бързо, но също така устойчиво и без да губим от поглед икономическата си жизнеспособност. TEDi има силни корени в германския град Дортмунд, но поема излиза и извън границите на града.

TEDi е приятелски настроен към семейството магазин, който присъства както в големите градове, така и в селските райони. Ние непрекъснато търсим нови локации, развиваме нашата концепция за интериорен дизайн и бързо се адаптираме към променящите се пазарни условия, като винаги оставаме гъвкави.

Предлагаме ниски цени и богат избор. Обширната гама е идеална за разглеждане и винаги ще намерите нещо, от което се нуждаете: от най-практичните ежедневни артикули до щурите и забавни артикули.

Освен ежедневни домакински, парти, DIY и електрически стоки, нашата гама включва също канцеларски материали, играчки, както и дрогерийни и козметични продукти. Допълнителни акценти в асортимента ни са сезонните оферти и разпродажбите в нашите магазини. Наш основен приоритет: Предлагаме на нашите клиенти широка и разнообразна продуктова гама с много изненади.

TEDi доказва, че справедливите цени не изключват добро качество, ангажимент за устойчивост и разнообразна продуктова гама. Ако искате да знаете за TEDi по-подробно, разгледайте нашата история или прегледайте другите теми от лявата страна.

РАБОТНО ВРЕМЕ

09:00 - 20:00