Съботен фермерски пазар в Перник Плаза

И тази събота (13 април) Перник Плаза ще е домакин на пъстър фермерски пазар, който ще е разположен на паркинга на комплекса, от 11:00 до 16:30 часа. При нас ще намерите качествена и чиста храна директно от производителите, ръчно изработени тематични сувенири и много други уникални предложения.
Участниците във Фермерски пазар тази събота са:
-> Ферма Натура Блек Ангъс – на щанда им ще намерите разнообразие от качествени местни и млечни продукти произведени в подножието на Стара планица, от млекодайни крави и месодайни говеда. Екологични продукти за здраве и тонус.
-> Пекарна “Калина”, която ще ви пренесете в детството. Уникално вкусен хляб, ароматни сладки и невероятни торти по рецепти от тефтера на баба.
-> Земеделски производител Иво Сотиров, Кракра Мед ЕООД – разнообразие от мед и пчелни продукти
-> Пчелни продукти Медотрон – Благ дар от природата 100% натурален пчелен мед, съвършен, както са го направили пчелите от пчелините нa Тишо и Вероника в с. Стефаново и с. Кондофрей, общ. Радомир. Пчелен прашец от килима от билки от Голо бърдо и много други полезни и неустоимо вкусни комбинации с мед. Всички те в красиви опаковки.
-> Земеделски производител Мирослав Борисов – домашен шипков мармалад, подправки, мед, сироп от боровинки, ягоди, шипка и много, много други натурални изкушения.
-> ЕкоЕтноАрт – гр. Радомир ще предтавят своите уникални, тематични, ръчно изработени арт сувенири.
-> Ферма Агрива – висококачествени млечни продукти от китния Брезник – качествено сирене, хубав кашкавал и плътно, ароматно масло.
-> Съорганизатор на съботния фермерски пазар в Перник Плаза е Регионален младежки RAISE център, създател на работилницата по везба “RAISE Граово“
Очакваме ви!